Luupiiri Maaranen Nina Osteologia

Luupiiri aloittaa toiminnan

Nina Maaranen – Helsingin yliopisto

Helsingin yliopiston osteologian opiskelijat kokoontuivat 8.1.2014 arkeologian oppiaineen tiloihin keskustelemaan tutkimusaiheistaan. Syntyneen keskustelun pohjalta syntyi myös ajatus yhteisestä keskustelukanavasta, jonka kautta olisi mahdollista jatkossakin saada opiskelijat yhteen vapaasti keskustelemaan projekteistaan ja hakemaan vertaispalautetta. Näin syntyi ajatus Luupiiristä.

Luupiiri on Facebookiin perustettu ryhmä, jonka tarkoituksena on helpottaa ajatusten vaihtoa ja kokoontumisten järjestämistä osteologiasta ja paleopatologiasta kiinnostuneiden kesken. Ryhmä koostuu tällä hetkellä pääasiassa Helsingin yliopiston opiskelijoista, mutta toivotamme tervetulleeksi kaikki, jotka ovat aiheesta kiinnostuneet ja tahtovat osallistua keskusteluun! Luupiirii löytyy Facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/577569422331079/

Luupiiri tulee tiedottamaan toiminnastaan myös Kalmistopiirin blogissa.

j_luupiiri

1 kommentti

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.