Rautakausi Suomi Viikinkiaika Yhteisöarkeologia ja popularisointi

Luistarin kotisivuprojekti kutsuu kiinnostuneita Euraan kuvattavaksi la-su 26.-27.1.2019

Vuonna 2019 Euran Luistarin kalmiston löytymisestä tulee kuluneeksi 50 vuotta. Juhlavuoden aikana avautuvat kalmiston omat kotisivut, joilla esitellään kohteen tutkimusta, hautoja ja löytöjä. Elokuussa 2018 kotisivuprojektin tiimoilta järjestettiin Eurassa rautakausihenkinen kuvaus, johon kaikki kiinnostuneet saivat osallistua. Kuvauksen satoon voi tutustua tällä sivulla.

Toinen kuvaus järjestetään Eurassa (toivottavasti talvisessa säässä) 26.-27.1.2019. Kuvaukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset. Vaatetuksen ei tarvitse olla mikään tietty muinaispukurekonstruktio. Yleisesti rautakautinen tyyli kelpaa. Vaatteita on myös lainattavissa, mikäli omasta kaapista ei sopivaa asua löydy. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: viljamianpaja@outlook.com. Tarkempi paikka ja kellonaika ilmoitetaan osallistujille myöhemmin sähköpostitse. Kuvia käytetään Luistarin kalmiston kotisivuilla.

Huom! Kuvaus tapahtuu ulkoilmassa, joten muistakaa tarpeeksi lämpimät alus- ja välikerrastot!

Järj. arkeologit Ulla Moilanen ja Heli Etu-Sihvola

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.