Rautakausi Suomi Viikinkiaika Yhteisöarkeologia ja popularisointi

Kevään ja kesän 2019 muinaiskuvaukset Eurassa – Ilmoittaudu mukaan!

Euran Luistarin rautakautisen kalmiston löytymisestä tulee vuonna 2019 kuluneeksi 50 vuotta. Juhlavuoden aikana Eurassa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia. Vuoden aikana avautuu myös Luistarin oma nettisivu, jolla esitellään kalmiston löytöjä ja pitkää tutkimushistoriaa. Nettisivuhankkeen yhteydessä on järjestetty kaksi valokuvaustapahtumaa, joihin halukkaat ovat voineet osallistua. Kuvaukset jatkuvat vuonna 2019 kevään, kesän ja syksyn kuvaussessioilla. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset, eikä vaatetuksen tarvitse välttämättä olla täysin autenttinen. Vaatteita on myös lainattavissa, mikäli omasta kaapista ei sopivaa asua löydy.

Kevään kuvaus järjestetään la 4.5.2019 klo 15 jälkeen. Samana päivänä Eurassa järjestetään Viikinkipäivä, joka päättyy klo 15.

Kesän kuvaus järjestetään la 15.6.2019 klo 17 jälkeen. Samana viikonloppuna Eurassa järjestetään Muinaisaikaan-tapahtuma, joka päättyy lauantain osalta klo 17.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut kuvauspäivistä: muinaisaikaan@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi, onko sinulla omaa asua (jos ei, niin koko), pääsetkö kulkemaan omalla kyydillä ja kummasta kuvauspäivästä olet kiinnostunut. Tarkempi kellonaika ja tapaamispaikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin sähköpostitse. Kuvia käytetään Luistarin kalmiston kotisivuilla ja arkeologian popularisoinnissa.

Elokuun 2018 kuvia löytyy tästä linkistä.

Tammikuun 2019 kuvia löytyy tästä linkistä.

Kalmistopiirin Luistari-aiheisia tekstejä löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.